Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn over langdurige transfersoap: 'Heeft wel anderhalf jaar gespeeld'

Bergwijn over langdurige transfersoap: 'Heeft wel anderhalf jaar gespeeld'

8 juli 2022, 14:37

Steven Bergwijn mag zich vanaf vandaag weer Ajacied noemen. Tegenover het clubkanaal van de Amsterdammers geeft de aanvaller zijn eerste interview en legt hij uit waarom het zolang duurde voordat de kogel door de kerk was.

'Het heeft lang gespeeld, telkens halen en trekken. Maar nu zijn we hier,' vertelt Bergwijn tegenover Ajax. 'Het heeft wel zo'n anderhalf jaar gespeeld. Toen ik bij Tottenham wat minder speelde is Ajax wel een paar keer op de deur komen kloppen. Op één of andere manier ging het gewoon telkens net niet, en nu uiteindelijk wel,' zegt de aanvaller met een glimlach.

Een belangrijke factor voor Bergwijn om voor Ajax te kiezen is het spelen in de Champions League. 'Ajax speelt altijd aantrekkelijk voetbal en doen het goed in de Champions League, dat is heel belangrijk voor mij. Ook om me weer te bewijzen op een hoger podium,' aldus Bergwijn, die bij Ajax met rugnummer zeven zal gaan spelen.

Klik hier voor het volledige interview met de kersverse Ajacied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.