Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn genoot van deceptie Ajax in thriller tegen Spurs: 'We werden helemaal gek'

Bergwijn genoot van deceptie Ajax in thriller tegen Spurs: 'We werden helemaal gek'

28 apr 2020, 23:40

Steven Bergwijn heeft zich opnieuw uitgelaten over de halve finale van de Champions League van 2019. De aanvaller keek de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur met een aantal vrienden en zijn broer.

Alle vrienden van de Oranje-international waren voor de Amsterdammers. Bergwijn, toen nog in dienst van PSV, was samen met zijn broer voor Tottenham Hotspur. De oud-jeugdspeler van Ajax werd helemaal gek toen Lucas Moura in de 96ste minuut zijn oude club in rouw dompelde. In januari tekende Steven Bergwijn een 5-jarig contract in Noord-Londen.

René kon de overstap van Bergwijn niet waarderen. Hij vond dat de aanvaller zijn voormalig werkgever PSV in de steek liet. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - René snapt niks van werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'
4:57
René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.