Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn blijft hoopvol: ‘Dan weet ik bijna zeker dat we alle wedstrijden kunnen winnen’

16 apr 2024, 19:46

Steven Bergwijn vertelt in gesprek met Ajax TV dat hij zeker weet dat Ajax alles kan winnen als de Amsterdammers net zo spelen als in de tweede helft van het thuisduel met FC Twente (2-1).

Het lukte Ajax zondag in het duel met FC Twente om de punten in Amsterdam te houden. “De eerste helft was niet best”, begint Bergwijn. “Je ziet in de tweede helft, nadat we het iets anders hadden neergezet, dat we met veel meer energie en druk vooruit speelden. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat het zo niet verder kon. We moesten de supporters iets geven. Iedereen is met die instelling en mentaliteit de tweede helft ingegaan. De fans merkten dat we agressiever waren, waardoor zij er ook meer achter gingen staan en dat helpt alleen maar mee."

Met nog vier wedstrijden in de Eredivisie blijft Bergwijn hoopvol. "Ik leef van wedstrijd tot wedstrijd en we moeten gewoon alles winnen. Daarna zien we wel waar we staan. De energie van de tweede helft tegen FC Twente moeten we voortaan vanaf de eerste helft tonen. Dan weet ik bijna zeker dat we alle wedstrijden kunnen winnen.”

Valentijn Driessen was onlangs in Vandaag Inside kritisch op de nieuwste tatoeage van Steven Bergwijn, maar heeft de journalist zelf eigenlijk ook een tattoo? Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.