Terug

Volg Vandaag Inside

'Berghuis wil naar Ajax, Amsterdammers gaan voor Bergwijn'

'Berghuis wil naar Ajax, Amsterdammers gaan voor Bergwijn'

28 mei 2021, 16:41

Mark van Bommel wordt de nieuwe trainer van Vfl Wolfsburg en kijkt in de Eredivisie rond voor eventuele versterkingen. De 44-jarige trainer zou graag Steven Berghuis mee naar Duitsland nemen, maar krijgt daarbij concurrentie van PSV en Ajax. 

Donderdag werd bekend dat de Eindhovenaren zich mengen in de strijd om de aanvaller van Feyenoord, maar Valentijn Driessen weet vrijdag te melden dat Berghuis zelf een transfer naar Ajax wel ziet zitten. 'Berghuis heeft de clubs voor het uitkiezen, maar zou zelf graag naar Ajax willen', weet Valentijn. 'Wat ik er van heb begrepen wil hij ook het liefst een beetje dicht bij huis blijven. Nou is Wolfsburg niet echt naast de deur, maar dat is ook nog wel aan te rijden natuurlijk.'

Het is al langer bekend dat Berghuis een clausule in zijn contract heeft en daardoor voor vier miljoen euro mag vertrekken. De aanvaller maakte dit seizoen in de Eredivisie negentien doelpunten in 33 wedstrijden en gaf daarin dertien assists.

Of Ajax ook echt een poging gaat wagen voor Berghuis is nog de vraag. 'Volgens mij gaat Ajax meer voor Steven Bergwijn. Die staat hoger op lijstje bij Ajax dan Berghuis', aldus de Chef Voetbal van de Telegraaf. 

Bergwijn kwam dit seizoen amper aan spelen toe bij Tottenham Hotspur. De Oud-speler van PSV kwam afgelopen seizoen slechts één keer tot scoren in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.