Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis: we waren niet creatief genoeg

Berghuis: we waren niet creatief genoeg

16 dec 2018, 20:10

ROTTERDAM (ANP) - Steven Berghuis vond dat Feyenoord de nederlaag tegen Fortuna Sittard (0-2) aan zichzelf had te wijten. ,,Iedereen denkt dat je een ploeg als Fortuna zomaar even aan de kant zet. Dan moet je wel goed voetbal laten zien. We waren vandaag niet creatief genoeg om er doorheen te voetballen'', zei de buitenspeler na de eerste nederlaag van Feyenoord dit seizoen in De Kuip tegen FOX Sports.

Feyenoord was juist bezig aan een sterke serie en vond na de overwinning van twee weken terug op PSV weer de aansluiting met de top. Na zondag is de achterstand van het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst op de Eindhovenaren weer tien punten. Berghuis: ,,We hadden een goed gevoel aan de laatste weken overgehouden. We gingen steeds beter voetballen. Nu bleef ik er bij een achterstand ook in geloven. Je kunt zo twee doelpunten maken. Helaas viel de 1-1 nu niet.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.