Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis valt uit met kuitblessure

Berghuis valt uit met kuitblessure

21 dec 2018, 00:33

ROTTERDAM (ANP) - Steven Berghuis heeft een kuitblessure opgelopen in het bekerduel van Feyenoord met FC Utrecht (1-0). De aanvaller moest zich in de rust laten vervangen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of Berghuis zondag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen ADO Den Haag kan spelen. ,,We moeten even kijken hoe erg het precies is."

Van Bronckhorst vindt dat Feyenoord zich goed heeft hersteld van de nederlaag van zondag tegen Fortuna Sittard in de eigen Kuip (0-2). ,,We speelden een goede wedstrijd maar we hebben wel te veel kansen gemist om het duel eerder te beslissen", zei hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.