Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis sneert terug naar tegenstander: 'Niemand zit in mijn hoofd!'

Berghuis sneert terug naar tegenstander: 'Niemand zit in mijn hoofd!'

9 nov 2020, 16:33

Gisteren benutte Steven Berghuis een penalty en zette zijn ploeg daarmee op een 2-0 voorsprong tegen Groningen. Tijdens het juichen maakte hij een mysterieus gebaar waar men niet direct van wist wat hij bedoelde.

De redactie van Studio Voetbal nam de beelden nader onder de loep en kwam met een verklaring. Op de beelden met ondertiteling is te horen dat een speler van FC Groningen Berghuis af probeert te leiden. Er wordt namelijk geroepen: 'Ser, hij heeft al een paar keer gemist. Je zit in zijn hoofd!'. Daarmee doelt de betreffende speler op het missen van penalties tegen Twente en Dinamo Zagreb.

Nadat Berghuis de penalty benut, roept hij: 'Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!'. En dus maakt Berghuis korte metten met de speler van FC Groningen.

Feyenoord won met 2-0 van de Trots van het Noorden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.