Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis neemt afscheid van Feyenoord-fans: 'Trots en dankbaar'

Berghuis neemt afscheid van Feyenoord-fans: 'Trots en dankbaar'

16 juli 2021, 20:15

Steven Berghuis heeft vrijdag via sociale media afscheid genomen van Feyenoord en de club en fans bedankt. De 29-jarige buitenspeler maakt de overstap naar rivaal Ajax, waar hij een contract voor vier seizoenen ondertekent.

'Beste Feyenoorders, ik wil de club, het team, de staf en ook alle supporters heel erg bedanken voor de afgelopen vijf seizoenen bij Feyenoord', schrijft Berghuis op Instagram. 'Ik ben trots en ook dankbaar dat ik 199 officiële wedstrijden voor Feyenoord heb mogen spelen. En dat we samen de landstitel, de KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal hebben gewonnen waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Bedankt voor alles.'

De transfer van Berghuis maakte de voorbije dagen veel los bij supporters van Feyenoord. Het management van de international maakte maandag de aanstaande transfer bekend, Ajax en Feyenoord volgden vrijdag met de bevestiging. 'Ik ben 29 jaar en het was bekend dat ik graag nog een stap wilde maken. Belangrijk daarbij is dat ik mezelf sportief verder wil ontwikkelen', zei Berghuis in het persbericht van Ajax. 'Bij het maken van de keuze voor mijn nieuwe club was ik naast mijn ontwikkeling als voetballer erg op zoek naar de combinatie van spelen om prijzen, spelen in de Champions League en in beeld blijven bij Oranje. Bij Ajax denk ik dat dit allemaal samenvalt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.