Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis krijgt vraag over Steijn: ‘Dat vind ik een moeilijke vraag’

Berghuis krijgt vraag over Steijn: ‘Dat vind ik een moeilijke vraag’

27 sep 2023, 16:03

Steven Berghuis laat in gesprek met ESPN-verslaggever Hans Kraay Jr niet het achterste van zijn tong zien als hem gevraagd wordt wat hij van Ajax-trainer Maurice Steijn vindt.

Na het uitspelen van de Klassieker verscheen een terneergeslagen Steven Berghuis voor de camera van ESPN. Volgens hem is het duidelijk dat Ajax het momenteel heel lastig heeft: “Er zijn genoeg wapens in dit team, maar we hebben het gewoon moeilijk als ploeg. Het kost momenteel al veel kracht en energie om mentaal fris en sterk te zijn voor de wedstrijd tegen RKC, maar als je dat niet aan kan, kan je ook niet voor Ajax spelen.”

Vervolgens krijgt hij de vraag wat hij van Steijn vindt en dat vindt de middenvelder een hele moeilijke vraag: "Dat is niet aan mij. Het is aan andere mensen om dat te beoordelen." Alleen op de vraag wat hij van Steijn op het trainingsveld vindt, geeft hij antwoord. "Prima. We proberen te doen wat hij en zijn staf ons voordragen. Het plan proberen we zo goed mogelijk uit te voeren, maar we hebben het daar nog wel moeilijk mee."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.