Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis krijgt volle laag: 'Reden om hem niet naar het EK mee te nemen'

Berghuis krijgt volle laag: 'Reden om hem niet naar het EK mee te nemen'

26 apr 2021, 08:28

Steven Berghuis pakte afgelopen zondag tegen Vitesse een onnodige rode kaart. NOS-verslaggever Arno Vermeulen ziet dat het niet de eerste keer is en vindt dat het een reden is om hem niet mee te nemen naar het EK.

'Dit is een uitermate domme overtreding waar hij een terechte rode kaart voor krijgt. Ik heb al een paar keer gezegd dat het een reden is om hem niet naar het EK mee te nemen', stelt Vermeulen.

Analist Theo Janssen heeft wel begrip voor de overtreding van Berghuis. 'Er zit een bepaalde agressie in. Is dat gek? Hij speelt bij Feyenoord, is een belangrijke speler en wil graag aan de bal komen. Hij moet ook denken: waar ben ik beland? Bij het Nederlands elftal doet hij dit niet.'

Trainer Dick Advocaat zei op de persconferentie het volgende over de rode kaart van Berghuis:

Advocaat over rode kaart Berghuis: 'Hij zal moeten leren dat ...
1:56
Advocaat over rode kaart Berghuis: 'Hij zal moeten leren dat ...

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.