Terug

Volg Vandaag Inside

'Berghuis honderd procent op verlanglijstje Ten Hag'

'Berghuis honderd procent op verlanglijstje Ten Hag'

9 mrt 2020, 18:30

Steven Berghuis staat vrijwel zeker op een verlanglijstje van Ajax, dat meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de podcast van Voetbal International. De buitenspeler van de Rotterdammers is wekelijks de grote ster bij Feyenoord. Hij zou de mogelijke leegloop van de Amsterdammers kunnen opvangen.

Krabbendam geeft in gesprek met Ajax-watcher Marco Timmer aan dat Ajax Berghuis kan betalen, alleen is het nog maar de vraag of de international zelf naar de aartsrivaal van zijn huidige club wil. Berghuis bedankte afgelopen zomer ook al voor een transfer naar PSV. Hij verkoos de Europa League in Rotterdam boven mogelijk Champions League voetbal in Eindhoven.

Toch denkt Krabbendam dat Ten Hag een poging wil wagen om Berghuis binnen te halen. 'Ik weet honderd procent zeker dat Berghuis vorig jaar al op het lijstje van Ajax heeft gestaan. Je kent Ten Hag, die houdt van zulke spelers.'

Jan gaf voorafgaand aan het seizoen al aan dat Feyenoord Berghuis direct moet verkopen als er een bod van 20 miljoen komt. Of Jan hem voor dat bedrag ook naar Ajax wil laten gaan is nog maar de vraag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.