Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis geniet van Feyenoord

Berghuis geniet van Feyenoord

2 dec 2018, 18:02

ROTTERDAM (ANP) - Steven Berghuis genoot van het spel van Feyenoord tegen PSV (2-1). ,,We speelden met lef en overtuiging", zei hij bij FOX Sports. ,,Dan zijn we voor eigen publiek tot veel in staat."

Wie Feyenoord zag voetballen in een kolkende Kuip, die snapt niet waarom het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst dit seizoen soms zo moeizaam presteert. ,,Er zit zo veel meer in deze ploeg", zei Berghuis. ,,Ik weet niet waar het aan ligt. Misschien is het dat we in deze wedstrijd niet mogen verslappen want dan wordt een fout wel meteen afgestraft. Maar je wil natuurlijk altijd een eerste helft als deze afleveren. Dat moet de norm zijn."

Als Feyenoord donderdag VVV verslaat, dan is het verschil met koploper PSV nog maar zeven punten. Berghuis weet nog niet of zijn ploeg dan terug in de titelrace is. ,,Eerst maar eens van VVV winnen", zei hij. ,,Dan zien we wel verder. Deze wedstrijd moesten we winnen. Ik denk dat je dat ook wel hebt kunnen zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.