Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis en Ayoub speelklaar voor Klassieker

Berghuis en Ayoub speelklaar voor Klassieker

23 okt 2018, 19:47

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord verwacht zondag in de Klassieker tegen Ajax in Amsterdam te kunnen beschikken over Steven Berghuis en Yassin Ayoub. Beiden zijn snel hersteld van lichte blessures.

Berghuis viel zondag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) uit na een botsing met een tegenstander. Daarbij liep hij een pijnlijke knie op. Ayoub kreeg maandag tijdens de warming-up voor het competitieduel met Jong Feyenoord last van zijn enkel, waardoor hij uiteindelijk niet in actie kwam.

Over de inzetbaarheid van Luis Sinisterra kon Van Bronckhorst nog geen uitsluitsel geven. De Colombiaan viel maandag tijdens Jong Feyenoord - Jong RKC geblesseerd uit. ,,We hebben daar nog geen diagnose van, dat is de komende dagen nog even afwachten'', zei de coach op Feyenoord TV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.