Terug

Volg Vandaag Inside

Berghuis, Bergwijn en Kudus ontbreken bij Ajax voor duel met NEC

Berghuis, Bergwijn en Kudus ontbreken bij Ajax voor duel met NEC

8 jan 2023, 13:26

Ajax begint om 14.30 uur met Francisco Conceiçao aan de uitwedstrijd tegen NEC. De rechtsbuiten uit Portugal heeft een basisplaats omdat trainer Alfred Schreuder geen beroep kan doen op de zieke Steven Bergwijn.

Schreuder kan in Nijmegen ook niet beschikken over de zieke Steven Berghuis en Mohammed Kudus. Jorge Sánchez is de rechtsback van Ajax in De Goffert. De rechtsbenige Devyne Rensch staat samen met Jurriën Timber in het hart van de defensie. Calvin Bassey begint als linksback.

Kenneth Taylor verschijnt wel aan de aftrap. De middenvelder lag afgelopen week ook met griep op bed. Brian Brobbey start als spits en vormt een voorhoede met Dusan Tadic en Conceiçao. Remko Pasveer verdedigt het doel van Ajax. De nieuwe doelman Gerónimo Rulli is nog niet speelgerechtigd.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Rensch; Álvarez, Taylor, Klaassen; Conceição, Brobbey, Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.