Terug

Volg Vandaag Inside

'Bepalende PSV-spelers kraken harde noten en maken onvrede over Van Nistelrooij kenbaar'

'Bepalende PSV-spelers kraken harde noten en maken onvrede over Van Nistelrooij kenbaar'

21 mei 2023, 22:47

Er heerst binnen de selectie van PSV onvrede over de werkwijze van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. Dat meldt De Telegraaf. De ochtendkrant schreef al eerder dat de relatie tussen Van Nistelrooij en zijn assistenten André Ooijer en Fred Rutten ook zou zijn verslechterd, wat de sfeer in negatieve zin beïnvloedt.

In de week na de gewonnen bekerfinale tegen Ajax zou er een gesprek hebben plaatsgevonden tussen algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart met een afvaardiging van bepalende spelers, waarbij harde noten zijn gekraakt over het functioneren van Van Nistelrooij.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Tijdens het gesprek zijn er zijn serieuze vraagtekens gezet bij de wijze van communiceren van Van Nistelrooy en zijn tactische keuzes. Volgens de trainer van de Eindhovenaren is de sfeer binnen de trainersstaf nog altijd goed, liet hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Heerenveen (3-3) weten.

"Ik vind het enorm opgeblazen. De temperatuur in de trainerskamer is gewoon lekker achttien graden. Natuurlijk stijgt die wel eens naar het kookpunt, omdat je ergens mee bezig bent, maar naar buiten toe zijn we een eenheid. En dat zijn we altijd geweest. En ik begrijp daarin niet zo zeer de ophef", aldus Van Nistelrooij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.