Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema verbindt toekomst aan Real Madrid

Benzema verbindt toekomst aan Real Madrid

20 aug 2021, 14:50

Karim Benzema heeft zijn toekomst aan Real Madrid verbonden. De Franse aanvaller heeft zijn contract opengebroken en met een jaar verlengd. Hij is nu tot medio 2023 aan de Spaanse topclub verbonden.

De 33-jarige Benzema verruilde Olympique Lyon in 2009 voor Real Madrid. Hij scoorde vorige week nog tweemaal in de eerste competitiewedstrijd tegen Deportivo Alavés (4-1).

Real Madrid verlengde de afgelopen maanden ook al de contracten van routiniers Thibaut Courtois, Luka Modric, Lucas Vázquez en Nacho Fernández.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.