Terug

Volg Vandaag Inside

‘Benzema staat voor spectaculaire terugkeer bij Olympique Lyon’

‘Benzema staat voor spectaculaire terugkeer bij Olympique Lyon’

22 jan 2024, 13:20

Karim Benzema keert mogelijk terug bij Olympique Lyon. De Franse club hoopt de spits te kunnen verleiden tot een terugkeer op het oude nest, zo meldt RMC Sport.

Benzema stapte afgelopen zomer over van Real Madrid naar Al-Ittihad, maar zou alweer weg willen bij de Saoedische club. De inmiddels 36-jarige aanvaller ligt overhoop met de clubleiding, omdat hij afgelopen week zeventien dagen te laat terugkeerde van zijn vakantie.

Olympique Lyon hoopt te kunnen profiteren en heeft inmiddels een lijntje uitgegooid naar het kamp van Benzema. Financieel is het een behoorlijke uitdaging, maar de Franse grootmacht heeft goede hoop dat de uitstekende relatie tussen Eagle - het investeerdersbedrijf dat de dienst uitmaakt bij Lyon - en Saoedi-Arabië, zal helpen.

Benzema begon zijn loopbaan bij Olymique Lyon, waar hij in 148 wedstrijden goed was voor 66 doelpunten. In de zomer van 2019 maakte hij de overstap naar Real Madrid. In dienst van De Koninklijke won hij onder andere vijf keer de Champions League, en bemachtigde hij in 2022 de Ballon d'Or.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.