Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema sneert naar collega-spits: ‘Je verwart Formule 1 ook niet met karten’

Benzema sneert naar collega-spits: ‘Je verwart Formule 1 ook niet met karten’

30 mrt 2020, 13:49

Karim Benzema heeft op Instagram collega-spits Olivier Giroud hard de grond in getrapt. De spits van Real Madrid stak zijn mening over Giroud niet onder stoelen of banken.

De Franse spits met Algerijnse roots komt al jaren niet meer uit voor de nationale ploeg. Hij wordt sinds 2015 niet meer opgeroepen. Toen werd namelijk bekend dat de Benzema zijn landgenoot Mathieu Valbuena zou hebben afgeperst vanwege een sekstape.

Giroud behoort de laatste jaren steevast tot de Franse nationale selectie van bondscoach Didier Deschamps en staat vaak in de punt van de aanval in de basisopstelling. De 81-voudig international vindt zichzelf echter veel beter dan zijn collega van Chelsea.

'Je verwart Formule 1 ook niet met karten. En dan ben ik nog aardig. Ik weet dat ik Formule 1 ben. Zijn stijl werkt wel bij Frankrijk. Het zal nooit spectaculair zijn en hij zal nooit iets geweldigs doen, maar hij doet wel zijn ding. Maar kan iedereen genieten van de wijze waarop hij speelt? Daar twijfel ik over', laat de 32-jarige aanvaller zich laatdunkend uit over Giroud.

VIDEOGOAL - Real Madrid - Galatasaray 5-0 (Benzema)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.