Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema redt punt Real Madrid bij Valencia

Benzema redt punt Real Madrid bij Valencia

16 dec 2019, 00:07

Real Madrid heeft met een late treffer van Karim Benzema een punt gered bij Valencia. De club van coach Zinedine Zidane leek op de tweede nederlaag van het seizoen af te stevenen, maar speelde alsnog gelijk: 1-1. Real komt net als koploper FC Barcelona op 35 punten. De Catalanen hadden zaterdag 2-2 gespeeld bij Real Sociedad.

Real had in een groot deel van de wedstrijd het overwicht tegen de ploeg die afgelopen dinsdag Ajax had uitgeschakeld in de Champions League. Valencia kwam in de tweede helft echter op 1-0. Carlos Soler schoot een teruggelegde bal van Daniel Wass hard binnen.

De Madrilenen probeerden met een slotoffensief een nederlaag te voorkomen. De scheidsrechter keurde een treffer van Luka Jovic af wegens buitenspel. Een voorzet in blessuretijd werd gekopt door de mee naar voren gekomen doelman Thibaut Courtois. In een poging van Valencia-spelers om de bal weg te werken, viel die voor de voeten van Benzema die hoog binnenschoot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.