Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema openhartig over grote voorbeeld: 'Dankzij hem voetbal ik'

Benzema openhartig over grote voorbeeld: 'Dankzij hem voetbal ik'

23 okt 2021, 15:42

Karim Benzema heeft zich tegenover ESPN uitgesproken over zijn grote voorbeeld in het voetbal. De Fransman bekend dat hij in zijn jongere jaren werd betoverd door de kwaliteiten van de Braziliaanse Ronaldo. De keuze voor Ronaldo is best opmerkelijk te noemen, aangezien in dezelfde periode ook een Fransman de show steelde: Zinédine Zidane. Volgens Benzema was 'Zizou' ook belangrijk, maar heeft Ronaldo een grotere impact op hem gehad vanwege zijn manier van spelen. Bekijk het gehele fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.