Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema leidt Real Madrid naar halve finale

Benzema leidt Real Madrid naar halve finale

1 feb 2019, 00:58

GERONA (ANP) - Real Madrid heeft aan de hand van Karim Benzema de halve finale van de Copa del Rey gehaald. De topclub uit Madrid was in Gerona met 1-3 te sterk voor de thuisploeg. In het eerste duel had Real Girona al met 4-2 verslagen. Benzema tekende toen voor de vierde treffer van de Madrilenen.

Benzema leidde zelf de 0-1 voor Real in. Hij zette de aanval op, zocht de combinatie met Dani Carvajal en schoot de bal achter doelman Gorka Iraizoz. Nog voor rust verdubbelde de Franse spits de voorsprong met een schot laag in de rechterhoek. In de tweede helft maakte Pedro Porro nog de 1-2 voor Girona, maar Marcos Llorente gooide de wedstrijd vijf minuten later met de 1-3 op slot.

Valencia, Real Betis en FC Barcelona hadden zich eerder verzekerd van een plaats in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.