Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema in selectie Real voor duel met Ajax

Benzema in selectie Real voor duel met Ajax

12 feb 2019, 11:47

MADRID (ANP) - Karim Benzema maakt toch deel uit van de selectie van Real Madrid voor het duel met Ajax in de achtste finales van de Champions League. De Franse spits sloeg maandag de training bij de Spaanse club over en ging zaterdag in de gewonnen derby tegen Atlético Madrid (1-3) kort voor tijd naar de kant. Maar hij blijkt toch fit genoeg om mee te gaan naar Amsterdam.

Benzema is de laatste weken goed in vorm. De 31-jarige spits maakte dit kalenderjaar al zeven doelpunten.

Spelmaker Isco is niet opgenomen in de selectie. Hij trainde maandag ook niet mee vanwege een rugblessure. Onder trainer Santiago Solari is hij ook geen vaste waarde. De coach kan woensdag ook niet beschikken over middenvelder Marcos Llorente. Hij liep vorige week een spierblessure op in het duel met FC Barcelona (1-1) in de Spaanse beker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.