Terug

Volg Vandaag Inside

Benzema houdt Real Madrid in het spoor van koploper Atlético

Benzema houdt Real Madrid in het spoor van koploper Atlético

20 mrt 2021, 19:10

Karim Benzema heeft Real Madrid in het spoor van koploper Atlético Madrid gehouden. De spits maakte de eerste twee doelpunten van zijn ploeg in het gewonnen uitduel met Celta de Vigo (1-3).

Benzema heeft dit seizoen nu zeventien doelpunten gemaakt in La Liga. Alleen Lionel Messi (21 doelpunten) en Luis Suárez (18 doelpunten) troffen vooralsnog vaker doel. Santi Mina scoorde bij een achterstand van 0-2 voor Celta de Vigo, dat Iago Aspas in de slotfase nog via het hoofd van Casemiro op de paal zag schieten. Marco Asensio bepaalde diep in blessuretijd de eindstand (1-3).

Real Madrid verkleinde de achterstand op Atlético tot 3 punten. De koploper speelt zondag nog wel een thuiswedstrijd tegen Deportivo Alavés. Barcelona heeft 1 punt minder dan Real, maar speelt zondag nog tegen Real Sociedad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.