Terug

Volg Vandaag Inside

Benfica wil tegen Ajax niet alleen verdedigen

Benfica wil tegen Ajax niet alleen verdedigen

23 okt 2018, 04:12

AMSTERDAM (ANP) - Benfica is voor het Champions League-duel met Ajax naar Amsterdam gekomen met de nodige ambities. Dat liet coach Rui Vitória een dag voor de wedstrijd weten. ,,We zijn ons ervan bewust dat Ajax veel aanvallende opties heeft, maar wij hebben ook onze eigen plannen."

De Portugezen hebben in de groep drie punten na de 3-2-zege bij AEK Athene en het verlies tegen Bayern München. Dat is er één minder dan de Amsterdammers. Maar Vitória wil tegen Ajax niet alleen maar verdedigen. ,,Natuurlijk zullen we moeten verdedigen, maar we willen het Ajax ook lastig maken. We zullen heel geconcentreerd moeten zijn en tijdens de wedstrijd goed moeten omschakelen." Volgens de coach van de Portugese koploper zullen met twee sterke ploegen de kleine duels het verschil maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.