Terug

Volg Vandaag Inside

Benfica-verdediger Otamendi thuis overvallen

Benfica-verdediger Otamendi thuis overvallen

14 dec 2021, 10:06

Verdediger Nicolás Otamendi van de Portugese voetbalclub Benfica, tegenstander van Ajax in de Champions League, is thuis overvallen. Dat gebeurde toen hij terugkwam na de gewonnen competitiewedstrijd bij Famalicão (1-4).

Volgens Portugese media werd Otamendi bij thuiskomst opgewacht door vier overvallers. Zij dwongen de Argentijn de voordeur open te maken. Zijn vrouw en zoon zaten in huis. De dieven namen onder meer geld en horloges mee.

Benfica bevestigt de overval in een verklaring op de website. "Met de speler gaat het goed, ondanks de enorm vervelende situatie." De club zegt de onderzoeken van de autoriteiten af te wachten.

Otamendi (33) is een vaste waarde in het elftal van trainer Jorge Jesus. Benfica staat in de Portugese competitie op de derde plaats, met 4 punten minder dan FC Porto en Sporting Portugal. Ajax komt op 23 februari naar Lissabon voor het eerste duel in de achtste finales van de Champions League, de return in Amsterdam is op 15 maart.

PSV-aanvaller Eran Zahavi kreeg dit jaar ook al twee keer te maken met inbrekers. In mei werd zijn familie thuis overvallen terwijl hij zelf met PSV naar Tilburg was voor een wedstrijd tegen Willem II. Afgelopen weekeinde zou zijn ingebroken in de woning van Zahavi in Amsterdam. De geblesseerde Israëliër verblijft zelf met zijn gezin in Dubai.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.