Terug

Volg Vandaag Inside

Benefietconcert voor geluidsman Arjan van Dijk in uitverkocht theater: 'Het is zo hartverwarmend'

Benefietconcert voor geluidsman Arjan van Dijk in uitverkocht theater: 'Het is zo hartverwarmend'

30 juni 2022, 10:59

In een uitverkocht theater 't Kielzog in Hoogezand vond woensdagavond het benefietconcert plaats voor geluidsman Arjan van Dijk, die ernstig ziek is. De voltallige crew van The Sound of the Blues & Americana kwam toch nog een keer in actie, nadat er plotseling een streep ging door de theatertournee met Johan Derksen na zijn veelbesproken kaars-anekdote in Vandaag Inside.

Arjan van Dijk is al bijna dertig jaar geluidsman, en een van zijn hoogtepunten is de theatertour die hij sinds 2019 doet met Johan. Hij vindt het dan ook geweldig dat de band speciaal voor hem nog één keer bij elkaar kwam, vertelt hij tegenover RTV Noord: 'Dit is zo bizar, zo bijzonder. Het raakt mij enorm, maar niet alleen mij. Ook mijn hele gezin en eigenlijk iedereen in mijn omgeving. Maar het raakt ook de band, merk ik wel. Het is zo hartverwarmend. Dit had ik echt niet verwacht.'

Van Dijk zat tijdens het benefietconcert zelf achter de knoppen, met zijn vriendin en dochtertje naast hem: 'Ik baalde al dat de laatste concerten van de tour werden afgelast. Gelukkig is er nu dit concert zodat ik de cirkel toch rond kan maken. Het geld dat we nu met dit benefiet binnenhalen, dat had ik echt niet verwacht. Het zorgt ervoor dat ik toch enigszins met een gerust hart naar de toekomst kan kijken.'

Bekijk enkele foto's van het concert op de website van RTV Noord.

In Vandaag Inside vertelde Johan onlangs samen met Arjan van Dijk over het benefietconcert. Bekijk het in de video hieronder.

Johan houdt met bluesmuzikanten benefietconcert voor zieke geluidstechnicus
3:36
Johan houdt met bluesmuzikanten benefietconcert voor zieke geluidstechnicus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.