Terug

Volg Vandaag Inside

Belletje in uitzending Veronica Inside heeft gewerkt; Ten Hag zondag naar ESPN

Belletje in uitzending Veronica Inside heeft gewerkt; Ten Hag zondag naar ESPN

11 nov 2021, 12:12

Het telefoongesprek dat Hans Kraay jr. live in de uitzending van Veronica Inside voerde met Erik ten Hag heeft zijn vruchten afgeworpen. Hans werd onlangs live in de uitzending gebeld door de trainer van Ajax. 

‘Erik, jij kijkt niet?’, vroeg Hans toen hij de telefoon opnam. ‘Naar dat vervelende programma natuurlijk, met die vervelende man met die snor.’ Het gesprek ging over een reünie bij De Graafschap. ‘Als jij nou een uurtje aanschuift bij ons in Goedemorgen Eredivisie, dan kom ik naar Doetinchem. Akkoord?’

Hans legt daarna uit aan de mannen dat Ten Hag hem had gevraagd om aanwezig te zijn bij een reünie voor oud-spelers van De Graafschap, in Stadion De Vijverberg. Hans moest helaas afzeggen, in verband met opnames voor het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Ten Hag stelde vervolgens voor om de talkshow vanuit Doetinchem uit te zenden. ‘Dan kom ik, zei Ten Hag’, aldus Hans. ‘Dus we gaan met het hele circus naar Doetinchem.’

Het belletje met Ten Hag heeft geholpen want de trainer is er zondag bij, maakt ESPN donderdag bekend. Ten Hag schuift zondag aan bij de speciale uitzending van Goedemorgen Oranje, dat live wordt uitgezonden vanaf Stadion De Vijverberg in Doetinchem. 

Daar vindt zondag de ‘De Graafschap-reünie’ plaats van de kampioensselectie van het seizoen 1990-1991. Onder leiding van oud-trainer Simon Kistemaker werden De Superboeren in 1991 ongeslagen kampioen van de eerste divisie. Hans Kraay Jr. én Erik ten Hag maakte dat seizoen onderdeel uit van de selectie.

Hans wordt live in uitzending gebeld door Ten Hag; René neemt telefoon over
4:46
Hans wordt live in uitzending gebeld door Ten Hag; René neemt telefoon over

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.