Terug

Volg Vandaag Inside

Bellamy weg na klachten jeugdspeler

Bellamy weg na klachten jeugdspeler

3 jan 2019, 12:17

CARDIFF (ANP) - Craig Bellamy is voorlopig geen jeugdtrainer van Cardiff City meer. De voormalig international van Wales is gestopt na klachten van een jeugdspeler, die door Bellamy weg zou zijn gepest. Ook onderzoekt de clubleiding of de coach zich schuldig zou hebben gemaakt aan vreemdelingenhaat.

Bellamy had bij Cardiff City het jeugdteam met spelers tot 18 jaar onder zijn hoede. De voetballer om wie het gaat, heeft de club inmiddels verlaten.

Tegen de BBC weerlegt Bellamy de beschuldigingen. ,,Ik begrijp dat Cardiff City een onderzoek doet. Ik doe tijdelijk een stap terug om volledig mee te kunnen werken aan het onderzoek. Ik verwacht terug te keren in mijn rol als trainer'', zegt de oud-aanvaller van onder meer Newcastle United en Liverpool. ,,Ik ben teleurgesteld in zowel de beschuldigingen als de manier waarop die richting mij zijn gemaakt.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.