Terug

Volg Vandaag Inside

Belgische viroloog Marc van Ranst aangevallen met slagroomtaart

Belgische viroloog Marc van Ranst aangevallen met slagroomtaart

23 apr 2023, 14:28

De Belgische viroloog Marc van Ranst is zondag aangevallen door een jongeman met een taart. Van Ranst was in Brugge voor een lezing en daar werd hij aangevallen met de lekkernij, meldt Het Laatste Nieuws.

De viroloog zag een jongeman met een pizzadoos naar hem toe komen: "Voor ik het wist, hing ik vol kersentaart. Ik ben de man nog achterna gehold, maar na een minuut of vijf begon al die zoetigheid toch wat te prikken en heb ik het maar opgegeven."

Van Ranst was niet onder de indruk van de aanval en kon er wel om lachen: "Gezicht afgeveegd en daarna m'n lezing gegeven. De rest van de taart was best lekker. Ik krijg elke dag al verwensingen naar mijn hoofd op sociale media. Dus zo verrassend vind ik dit al lang niet meer", besluit hij.

Bekijk hieronder een korte reactie van de viroloog op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.