Terug

Volg Vandaag Inside

Belgische kampioen Genk ontslaat trainer Mazzu

Belgische kampioen Genk ontslaat trainer Mazzu

12 nov 2019, 12:13

De Belgische kampioen Racing Genk heeft trainer Felice Mazzu ontslagen. De 53-jarige Mazzu hield het slechts vijf maanden vol bij Genk, dat vorig seizoen onder leiding van Philippe Clement de titel pakte. De kampioen presteert vooralsnog teleurstellend met slechts 20 punten uit veertien wedstrijden en in de Champions League pakte Genk in vier duels pas één punt.

Na de nederlaag zondag voor eigen publiek tegen AA Gent (0-2) besloot de clubleiding in te grijpen. Mazzu en zijn drie assistenten moeten allemaal vertrekken. "De voorbije weken was de trend hoe langer hoe meer negatief en de clubleiding heeft niet meer het gevoel dat de huidige technische staf nog voor een ommekeer kan zorgen", staat op de site van de club. Domenico Olivieri heeft voorlopig de leiding over het eerste elftal van Genk.

Clement stapte in de zomer over naar Club Brugge, waarmee hij de Belgische competitie aanvoert. Racing Genk staat op de negende plaats. Mazzu was de afgelopen jaren wel succesvol bij Charleroi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.