Terug

Volg Vandaag Inside

Belgische bond 'neemt kennis' van onderzoek

Belgische bond 'neemt kennis' van onderzoek

10 okt 2018, 17:25

BRUSSEL (ANP) - De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zegt in een verklaring 'kennis te hebben genomen' van het uitgebreide onderzoek naar fraude en matchfixing in het nationale voetbal. ,,Dit raakt onze sport op meerdere vlakken'', aldus de overkoepelende federatie.

,,Indien gevraagd zullen wij vanzelfsprekend bijdragen aan het onderzoek'', vervolgt de KBVB. ,,Dat uiteraard met alle mogelijke transparantie.'' De organisatie wilde 'uit respect' voor de lopende procedure geen inhoudelijk commentaar geven.

Eerder op de dag werd duidelijk dat verscheidene topfiguren uit het Belgische voetbal voor verhoor waren opgepakt. Ook waren er huiszoekingen bij clubs en op privéadressen, in België en daarbuiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.