Terug

Volg Vandaag Inside

België zonder De Bruyne maar met Lestienne

België zonder De Bruyne maar met Lestienne

4 okt 2019, 20:23

Kevin De Bruyne mist de komende duels van België met San Marino en Kazachstan in de EK-kwalificatie. De speler van Manchester City is onvoldoende hersteld van een liesblessure.

Maxime Lestienne is wel opgenomen in een selectie van 28 internationals. De oud-speler van PSV is met Standard Luik goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Hij scoorde al vijf keer in acht duels. Lestienne werd in 2013 al eens opgeroepen voor de nationale ploeg, maar kreeg toen geen speeltijd.

Roberto Martinez, de huidige bondscoach van België, mist ook de geblesseerden Koen Casteels, Jason Denayer en Vincent Kompany. België speelt op 10 oktober in Brussel tegen San Marino en gaat drie dagen later op bezoek bij Kazachstan.

België is na zes kwalificatieduels nog zonder puntenverlies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.