Terug

Volg Vandaag Inside

België niet op oorlogssterkte tegen Oranje

België niet op oorlogssterkte tegen Oranje

15 okt 2018, 18:35

BRUSSEL (ANP) - België verschijnt dinsdagavond niet op volle oorlogssterkte aan de aftrap voor de vriendschappelijke interland tegen het Nederlands elftal in het Koning Boudewijnstadion van Brussel. ,,We gaan sommige spelers maar 45 minuten laten spelen", zei bondscoach Roberto Martínez. ,,We gaan ook zes reserves gebruiken, maar gaan wel gewoon proberen te winnen."

Martínez heeft de laatste twee jaar als coach van de Rode Duivels geleerd dat Belgen eigenlijk niet vriendschappelijk kunnen voetballen tegen de aartsrivaal. ,,Maar iedereen moet ook begrijpen dat het belangrijkste van deze interlandperiode de overwinning van vrijdag op Zwitserland in de Nations League was (2-1). Het is echter zeker niet zo dat we deze wedstrijd niet serieus nemen omdat ik enkele wissels doorvoer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.