Terug

Volg Vandaag Inside

België in tweede helft trefzeker tegen IJsland

België in tweede helft trefzeker tegen IJsland

15 nov 2018, 23:51

BRUSSEL (ANP) - België heeft met de nodige moeite het duel in de Nations League gewonnen van IJsland. In het Koning Boudewijnstadion in Brussel wonnen de Rode Duivels met 2-0. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez blijft daardoor lijstaanvoerder in groep 2 van League A.

Michy Batshuayi brak halverwege de tweede helft de ban voor België. De spits tikte de bal binnen die na een perfecte pass van Eden Hazard was voorgegeven door Thomas Meunier. Batshuayi zorgde tien minuten voor tijd ook voor de 2-0. De IJslandse doelman Hannes Halldórsson liet het schot van Hans Vanaken los, waarop de spits de rebound kon binnentikken.

IJsland was in de groep na drie eerdere nederlagen al gedegradeerd. België heeft nu drie keer gewonnen. Zondag bepalen de Belgen in een duel met Zwitserland wie groepswinnaar wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.