Terug

Volg Vandaag Inside

Belgen zonder Vermaelen en Carrasco tegen Tsjechië

Belgen zonder Vermaelen en Carrasco tegen Tsjechië

26 mrt 2021, 12:45

België kan zaterdag in de tweede WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Tsjechië geen beroep doen op Thomas Vermaelen en Yannick Carrasco. Vermaelen is vrijdag omwille van quarantainemaatregelen teruggekeerd naar Japan en Carrasco is niet fit. Carrasco (27) blijft achter in Tubeke en hoopt wedstrijdfit te raken voor het derde WK-kwalificatieduel, dinsdag in Leuven tegen Wit-Rusland.

In eerste instantie werd door bondscoach Roberto Martínez nog gecommuniceerd dat Vermaelen (35) tot na de interland in Praag bij de groep zou blijven. Er wacht de verdediger bij zijn terugkeer in Japan, waar hij speelt voor Vissel Kobe, nog een quarantaine van een week.

Na het duel met Wales van woensdag, waarin Vermaelen tijdens de rust werd gewisseld voor Jason Denayer, waren er al twijfels over zijn fysieke toestand. België won het duel met 3-1.

België moet het ook stellen zonder Thomas Meunier, Thorgan Hazard, Koen Casteels en Dedryck Boyata, die allen in Duitsland spelen en van de Duitse overheid geen toestemming hebben naar Praag af te reizen vanwege de coronacijfers in Tsjechië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.