Terug

Volg Vandaag Inside

Belgen hekelen euforie in Nederland: 'Meteen weer Oranjegekte!'

Belgen hekelen euforie in Nederland: 'Meteen weer Oranjegekte!'

15 okt 2018, 15:38

We hebben een veel te grote mond hebben na de 3-0 overwinning op Duitsland, zo schrijft de Vlaamse krant 'Het Nieuwsblad'.

"Meteen is er weer de gekende Oranjegekte van het WK 2014. Alles was fantastisch, aan de kwalificatie voor het EK mocht al bijna niet meer worden getwijfeld en zelfs de nuchtere Koeman liet zich ontvallen dat van deze generatie de komende vier jaar - zijn contract loopt tot het WK 2022 - véél mocht worden verwacht."

"De euforie is overdreven. Duitsland is nog maar een schim van de sterke Weltmeister van 2014. Het centrale duo De Ligt-Van Dijk verdedigde wel zeer rommelig. Na de rust werd Oranje zelfs helemaal naar achter geduwd en bleef de verdiende Duitse gelijkmaker alleen uit omdat de Duitsers alle kansen verknoeiden."

"Dinsdag mag Oranje proberen om met de beste van de wereld te wedijveren", aldus onze zuiderbuurtjes. Delen Johan, René en Jan Boskamp deze mening? Dat horen we vanavond in Veronica Inside: om 20.30 uur bij Veronica!

Jan opgepakt voor matchfixing in België?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.