Terug

Volg Vandaag Inside

Belenenses speelt met slechts 9 (!) spelers tegen Benfica, waarvan twee keepers

Belenenses speelt met slechts 9 (!) spelers tegen Benfica, waarvan twee keepers

27 nov 2021, 21:30

Het duel in de Portugese voetbalcompetitie tussen Belenenses en Benfica is op bizarre wijze geëindigd. Het duel werd kort na rust afgebroken omdat de door coronabesmettingen zwaar getroffen thuisploeg nog maar kon beschikken over zes spelers.

Belenenses was het duel begonnen met negen spelers. In de rust haakten twee spelers geblesseerd af, waarna het negental zelfs werd gereduceerd tot een zestal. Scheidsrechter Manuel Mota besloot af te fluiten omdat de regels voorschrijven dat een team uit minimaal zeven spelers moet bestaan.

Op het moment dat het duel tot einde kwam, stond Benfica met 7-0 voor. Darwin Núñez maakte drie doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.