Terug

Volg Vandaag Inside

'Belachelijk om in Nederland minuut stilte te houden voor Maradona'

'Belachelijk om in Nederland minuut stilte te houden voor Maradona'

1 dec 2020, 13:55

Bij alle voetbalwedstrijden van afgelopen weekend in Nederland werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Diego Maradona. Belachelijk, zo oordeelt Valentijn in de nieuwste aflevering van de Veronica Inside-rubriek Koffie met Valentijn.

'Ik vond het belachelijk dat we in Nederland een minuut stilte hielden. We hoeven in Nederland toch geen minuut stilte te houden voor Maradona?', vraagt Valentijn zich af.

'Kijk, heel veel mensen vinden Maradona de allerbeste voetballer van de wereld, maar een ander gedeelte vindt Messi de allerbeste van de wereld. Als Messi dadelijk overlijdt, hebben we dan ook een minuut stilte? Was heel Argentinië een minuut stil toen Johan Cruijff overleed?', maakt Valentijn zijn punt. 'Nee, Volgens mij niet.'

Bekijk het hele item met Valentijn, die ook uithaalt naar scheidsrechter Jeroen Manschot, hieronder.

Koffie met Valentijn: 'Kan me voorstellen dat spelers een hel...
12:28
Koffie met Valentijn: 'Kan me voorstellen dat spelers een hel...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.