Terug

Volg Vandaag Inside

'Belachelijk dat 'kindsterretje' Hato op zijn 17de de aanvoerdersband om heeft'

18 dec 2023, 09:46

Hugo Borst vindt dat Jorrel Hato (17) nog niet geschikt is om de aanvoerdersband te dragen bij Ajax. Dat schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Hato droeg de aanvoerdersband afgelopen donderdag tegen AEK Athene (3-1 winst), bij afwezigheid van Steven Bergwijn en Steven Berghuis, en werd daarmee de jongste aanvoerder ooit in de Ajax-basis.

Hugo Borst zegt erover: "Vindt u ook niet dat al die analyserende oud-voetballers die zo hijgerig talenten willen ontdekken, best eens mogen zeggen dat Jorrel Hato helemaal nog niet zo goed is als hij zou kunnen zijn? Dat het belachelijk is dat hij op zijn 17de de aanvoerdersband om heeft, omdat hij nu slechts een kindsterretje is, volstrekt ongeschikt om leiding te geven aan de defensie van Ajax."

Afgelopen donderdag vroeg ook Wim Kieft zich af wat de reden is om iemand van 17 jaar aanvoerder te maken. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.