Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerwedstrijden Ajax en PSV op woensdag 16 december

Bekerwedstrijden Ajax en PSV op woensdag 16 december

25 nov 2020, 16:50

De wedstrijden van Ajax en PSV in de tweede ronde van de KNVB-beker zijn vastgesteld op woensdag 16 december. PSV trapt om 18.45 uur in Doetinchem af tegen De Graafschap. Ajax tegen FC Utrecht begint om 21.00 uur. Dezelfde avond is ook nog Almere City tegen VVV-Venlo.

De vier overige duels in de tweede ronde zijn op dinsdag 15 december (Excelsior - PEC Zwolle en FC Emmen - FC Groningen) en donderdag 17 december (SC Cambuur - Go Ahead Eagles en Willem II - Vitesse).

De zeven winnaars kwalificeren zich voor de achtste finales. ADO Den Haag, AZ, Feyenoord, Fortuna Sittard, sc Heerenveen, Heracles Almelo, MVV Maastricht, NEC en FC Volendam werden eerder vrijgeloot en zijn al zeker van een plek bij de laatste zestien.

Het programma van het bekertoernooi leidt tot twee wijzigingen in de Eredivisie. FC Groningen - RKC Waalwijk wordt verplaatst van zondag 13 naar zaterdag 12 december (16.30 uur) terwijl Willem II - Sparta van zaterdag 12 naar zondag 13 december gaat (14.30 uur).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.