Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerwedstrijd van Leicester City uitgesteld

Bekerwedstrijd van Leicester City uitgesteld

29 okt 2018, 09:10

LEICESTER (ANP) - De bekerwedstrijd van Leicester City tegen Southampton is uitgesteld. De clubs zouden elkaar dinsdag in Leicester treffen in de vierde ronde van het toernooi om de League Cup, het 'tweede' Engelse bekertoernooi. Het duel is echter uitgesteld na de dood van Vichai Srivaddhanaprabha, de Thaise eigenaar van Leicester City.

Srivaddhanaprabha kwam om het leven toen de helikopter, die hem zaterdag zoals gebruikelijk bij het King Power-stadion oppikte na de competitiewedstrijd tegen West Ham United, neerstortte. Geen van alle vijf inzittenden overleefden de crash. Voor het stadion van Leicester City is al een bloemenzee ontstaan. Vanaf dinsdag kunnen supporters in het King Power-stadion, vernoemd naar het bedrijf van Srivaddhanaprabha, hun medeleven betuigen in een condoleanceboek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.