Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerloting: Ajax opnieuw tegen amateurs in KNVB-bekertoernooi

Bekerloting: Ajax opnieuw tegen amateurs in KNVB-bekertoernooi

18 dec 2021, 22:51

Ajax stuit in de achtste finales van de KNVB-beker opnieuw op een amateurclub. De club uit Amsterdam speelt dan thuis tegen Excelsior Maassluis, dat afgelopen week FC Emmen uitschakelde (0-1). Ajax was woensdag te sterk voor Barendrecht (4-0).

Voor PSV leverde de loting een thuiswedstrijd tegen Telstar op. FC Twente mag AZ ontvangen. De overige duels zijn NAC Breda - PEC Zwolle, RKC Waalwijk - ADO Den Haag, SC Heerenveen - Go Ahead Eagles, Vitesse - DVS'33 en FC Groningen - NEC. De achtste finales vinden plaats op 18, 19 en 20 januari.

Ajax en PSV kunnen elkaar niet in de kwartfinales treffen, zo bepaalde de loting. De winnaars van de achtste finales PSV - Telstar, Groningen - NEC, Ajax - Excelsior Maassluis en RKC Waalwijk - ADO spelen in de kwartfinales thuis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.