Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerloting: Ajax tegen amateurs Barendrecht

Bekerloting: Ajax tegen amateurs Barendrecht

30 okt 2021, 23:31

Ajax neemt het in de tweede ronde van de KNVB-beker thuis op tegen de amateurs van Barendrecht, die uitkomen in de derde divisie. Feyenoord wacht een uitwedstrijd tegen FC Twente.

PSV neemt het in Eindhoven op tegen Fortuna Sittard, terwijl AZ thuis speelt tegen Heracles Almelo. Ajax, Feyenoord, PSV en AZ kwamen in de openingsronde niet in actie.

Ajax won de beker vorig seizoen door in de finale Vitesse met 2-1 te verslaan. Vitesse neemt het in de eigen Gelredome op tegen Sparta.

De wedstrijden worden op 14, 15 en 16 december gespeeld. De exacte data worden begin volgende week bekendgemaakt. Er doen nog 32 clubs mee aan het bekertoernooi, waaronder 8 amateurclubs. Achilles Veen en DVS'33 Ermelo spelen tegen elkaar, waardoor er sowieso een amateurclub doordringt tot de laatste 16.

Barendrecht was in de eerste ronde ADO'20 uit Heemskerk met 3-2 de baas. De beslissing viel in de verlenging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.