Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerduel tussen sc Heerenveen en Feyenoord afgelast

Bekerduel tussen sc Heerenveen en Feyenoord afgelast

10 feb 2021, 18:13

De kwartfinale in de KNVB-beker tussen sc Heerenveen en Feyenoord gaat donderdag niet door. Het veld is woensdag afgekeurd door scheidsrechter Björn Kuipers en de KNVB. Vanwege de sneeuwval van afgelopen weekeinde en de vorst, is spelen onverantwoord.

Het duel is verplaatst naar volgende week woensdag 17 februari. De aftrap in het Abe Lenstra-stadion is dan om 18.45 uur.

Voor Feyenoord is het de tweede wedstrijd op rij die niet doorgaat. Afgelopen zondag zou het elftal van coach Dick Advocaat tegen FC Groningen moeten voetballen.

Eerder werd de bekerwedstrijd tussen NEC en VVV-Venlo vanwege sneeuwval en een onbespeelbaar veld al afgelast. Die kwartfinale wordt ook volgende week woensdag ingehaald. In Nijmegen is de aftrap om 16.30 uur.

Vitesse plaatste zich dinsdag als eerste voor de halve finales van de KNVB-beker. De Arnhemmers wonnen met 1-0 bij Excelsior. De tweede kwartfinale gaat woensdag tussen Ajax en PSV.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat sprak eerder op de dag al zijn twijfels uit over de doorgang van het bekerduel.

'Als de temperatuur rond de min 20 is, vind ik het niet zinvo...
3:18
'Als de temperatuur rond de min 20 is, vind ik het niet zinvo...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.