Terug

Volg Vandaag Inside

Beker: NEC - VVV woensdag afgelast, Ajax - PSV vervroegd

Beker: NEC - VVV woensdag afgelast, Ajax - PSV vervroegd

8 feb 2021, 19:27

De bekerwedstrijd van woensdag tussen NEC en VVV-Venlo is wegens het winterse weer afgelast. Verder heeft de KNVB na overleg met betrokkenen besloten de bekerontmoeting Ajax - PSV op dezelfde avond te vervroegen naar 20.00 uur.

NEC - VVV-Venlo kan niet worden gespeeld omdat er vanwege de nog steeds aanhoudende sneeuwval en vorst onvoldoende tijd is om het veld van Stadion De Goffert, dat niet over veldverwarming beschikt, speelklaar te krijgen. Vanwege de voortgang van het bekertoernooi, is het noodzakelijk dat het duel uiterlijk volgende week woensdag wordt ingehaald.

Op verzoek van de clubs en in overleg met zendgemachtigde ESPN is Ajax - PSV vervroegd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.