Terug

Volg Vandaag Inside

Behich op weg naar uitgang: Turkse interesse

Behich op weg naar uitgang: Turkse interesse

24 mei 2019, 12:30

Aziz Behich lijkt na één seizoen alweer te vertrekken bij PSV. De linksback geniet na een teleurstellend debuutjaar interesse uit de Turkse competitie.

De Australische linksback kwam afgelopen zomer op voorspraak van Mark van Bommel over van Bursaspor maar wist niet te overtuigen.

De verdediger kwam niet verder dan vier Eredivisie-wedstrijden en twee bekerduels. Cijfers waar Aziz Behich en zaakwaarnemer Mikkel Beck totaal niet blij mee zijn: 'Mark van Bommel wilde Aziz per se naar PSV halen. We hadden op dat moment andere opties, maar Aziz koos voor PSV omdat hij in een ander land dan Turkije wilde spelen en graag wilde werken met een trainer die hij kende', vertelt Mikkel Beck in de Australische media.

Aziz Behich wordt in verband gebracht met een overstap naar Besiktas of Fenerbahçe. PSV staat welwillend tegenover een transfer van de Australisch international die nog tot medio 2022 onder contract staat, meldt Voetbal International.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.