Terug

Volg Vandaag Inside

Beerensteyn: ik zit lekker in mijn vel

Beerensteyn: ik zit lekker in mijn vel

9 okt 2018, 22:42

VIBORG (ANP) - Lineth Beerensteyn speelde dinsdag een belangrijke rol in de halve finale van de play-offs tussen de Deense en Nederlandse voetbalsters (1-2). De spits van Bayern München maakte beide doelpunten voor Oranje, dat zich in november in twee finaleduels voor het wereldkampioenschap van 2019 in Frankrijk kan plaatsen.

,,Ik zit lekker in mijn vel. Bij mijn club gaat het ook lekker. Als ik er sta, wil ik het zo goed mogelijk invullen'', aldus Beerensteyn, die normaal gesproken reserve is achter Vivianne Miedema. Miedema is pas net hersteld van een blessure en moest daardoor in beide duels tegen Denemarken met een rol als invalster genoegen nemen.

Beerensteyn vindt niet dat ze nu in november in de finalewedstrijden ook recht heeft op een basisplek. ,,Dat is een lastige vraag. We zijn een heel goed collectief. Het maakt niet zoveel uit wie er staat. Als we winnen, hoor je mij niet klagen'', zei ze voor de microfoon van Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.