Terug

Volg Vandaag Inside

BEELDEN: Ronaldinho in Paraguayaanse gevangenis

BEELDEN: Ronaldinho in Paraguayaanse gevangenis

9 mrt 2020, 12:34

Wereldster en sambakoning Ronaldo de Assis Moreira, beter bekend als Ronaldinho, zit voorlopig in een gevangenis in Paraguay. De legendarische oud-voetballer van onder andere PSG, Barcelona en AC Milan is samen met zijn broer opgepakt vanwege het bezitten van een vals paspoort.

De twee broers werden eerder nog vrijgelaten, omdat zij hadden bekend en meewerking gaven aan het onderzoek. Om die reden werden zij in eerste instantie niet vervolgd. Vrijdag werden Ronaldinho en zijn broer alsnog gearresteerd, omdat het besluit van de openbaar aanklager niet werd bekrachtigd door de rechter.

De twee werden vrijdagavond in het Sheraton hotel van Asunción gearresteerd, omdat zij op het punt stonden terug te keren naar Brazilië. De advocaat van Ronaldinho zal vandaag pleiten voor volledige vrijlating van zijn cliënt. Wanneer de broers daadwerkelijk worden vrijgelaten is nog niet bekend.

Vandaag verschenen er ook foto's en video's op het internet van Ronaldinho's derde dag in de gevangenis. Ondanks dat gevangenissen in Zuid-Amerika over het algemeen geen pretje zijn, laat de dribbelkoning zo nu en dan nog zijn iconische glimlach zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.