Terug

Volg Vandaag Inside

Beelden: Feyenoord massaal gesteund tijdens laatste training voor De Klassieker

6 apr 2024, 13:09

Honderden supporters hebben Feyenoord met veel vuurwerk onthaald bij de laatste training voor de Klassieker. De Rotterdammers nemen het zondag om 14.30 uur in De Kuip op tegen Ajax en kunnen voor het eerst sinds seizoen 2005-2006 in beide competitiewedstrijden winnen van de Amsterdammers.

De ploeg van trainer Arne Slot begon de training op Varkenoord, waar honderden fans op de tribunes om het veld stonden. De supporters staken volop vuurwerk af toen de spelers het veld op kwamen. Na korte tijd ging de training achter gesloten deuren verder.

Feyenoord won eerder dit seizoen met 4-0 van Ajax in Amsterdam. Die wedstrijd werd gestaakt nadat boze fans van de Amsterdammers vuurwerk en voorwerpen op het veld hadden gegooid. Toen stond het 3-0 voor de bezoekers. In het restant drie dagen later scoorde Feyenoord nog een keer. Vorig seizoen eindigde het duel in De Kuip in 1-1. In de beker won Ajax in Rotterdam met 2-1 van Feyenoord.

In de Eredivisie staat Feyenoord tweede met 9 punten achterstand op koploper PSV. Ajax heeft 21 punten minder dan de Rotterdammers en staat vijfde. Feyenoord speelde donderdag 0-0 tegen FC Volendam. Ajax speelde met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles. Zie onderstaande video.

Op de persconferentie in aanloop naar De Klassieker sloot de Feyenoord-trainer Arne Slot een eventueel kampioenschap voor dit seizoen uit na het gelijkspel tegen FC Volendam: "We hebben het kampioenschap nu definitief verloren." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.