Terug

Volg Vandaag Inside

Beelden: Daryl Gurney kust Ricky Evans vol op de mond na overwinning op WK Darts

Beelden: Daryl Gurney kust Ricky Evans vol op de mond na overwinning op WK Darts

29 dec 2023, 09:29

Ricky Evans zwaait af op het WK darts na zijn nederlaag in de derde ronde tegen Daryl Gurney, die de Engelsman bedankte met een onverwachte kus na de 2-4 overwinning.

Ondanks een gelijk gemiddelde van 93 wist de Noord-Ierse Gurney de overhand te krijgen op de cruciale dubbels, waarmee hij doorgaat naar de laatste zestien om Dave Chisnall te ontmoeten. Na de beslissende pijl omhelsden 'Rapid Ricky' en 'Super Chin' elkaar. Gurney besloot daarbij zijn tegenstander te kussen op de mond, tot verrassing van velen.

Evans leek er niet al te veel moeite mee te hebben en deed zelfs mee aan het opmerkelijke moment. "Die kus was een vijf op tien waard," grinnikte Evans na afloop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.